Program Stručna podrška odgojitelju

Program Stručna podrška odgojitelju

 

Svečano su uručeni Parenthood certifikati za 20 odgojitelja iz Dječjih vrtića Cvrčak iz Solina, Cvit Mediterana i Radosti iz Splita nakon 10 interaktivnih modula pod vodstvom pedijatara, pedagoga, nutricioniste na kojim su osvježili postojeća i usvojili  nova znanja i vještine o očuvanju zdravlja i potpori kronično bolesne djece te novim pedagoškim trendovima u predškolskim ustanovama.

Održan je prigodno i Okrugli stol „Zajedno možemo bolje i više“ na kojem su sudjelovale i ravnateljice DV Cvrčak iz Solina gđa Anđela Biuk, gđa Valentina Krstulović vd. ravnateljica DV Radost Split, zdravstvena voditeljica gđa Ana Markota uz sudionike i predavače.
 
Posebno je iskustvo bio obilazak suvremenih prostora Dječjeg vrtića Gabrijel prilagođenog potrebama djece i odgojitelja, opremljenog didaktičkim pomagalima sukladno razvojnoj dobi, ali i vrhunskom kuhinjom u kojoj se svakodnevno priprema 350 obroka s namirnicama iz lokalnih OPG-ova. 
 
Bravo, čestitamo, samo tako dalje!
 
Hvala svim sudionicima, predavačima, domaćinu Dječjem vrtiću Gabrijel iz Solina i Dječjim vrtićima Radost i Cvit Mediterana iz Splita, te Cvrčak iz Solina!
 
Iskazani interes, zanimanje za sve teme, interaktivnost i razmjena iskustava inspirativni su za cijeli stručni tim i poticaj su za naš daljnji rad.
 

Za sve potrebno i nadalje Vam stojimo svojim znanjem i iskustvom na raspolaganju. 

 

Za više informacija o Izazovima zdravog odrastanja posjetite našu web stranicu:
 
Pratite IZO na Facebooku i Instagramu:

 

 

 

©2024 Parenthood Institute

Search